Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: trevinator13 Date: Aug 14, 2007 7:08am
Forum: faqs Subject: Links to my movies

Hello. I am currently showing my movies on a Special Effects site, and am storing the movies here at the archive. I was wondering if I can do a direct link from the effects site to directly link to the movie stored here. I uploaded a movie the other day, and used a direct link to the movie. It worked the first time, but the next day, the link seemed to change. One of the numbers at the beginning of the link "changed" from a 5 to a 4. Needless to say, my direct link was lost. Any idea why this would happen? Thanks for the help!!

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Staffakb Date: Aug 14, 2007 8:20am
Forum: faqs Subject: Re: Links to my movies

I think I understand what's going on. Don't use the links to the media that are of the form:

http://iaxxx.us.archive.org/x/blah.mov

What you want to do is get the link on the items info page by right clicking on the link and copying it. That link will look like:

http://www.archive.org/download/blah.mov

This link is persistent and should remain the same.

What is happening is that the persistent link redirects the http request to the other link, which as you saw can change.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: trevinator13 Date: Aug 14, 2007 12:11pm
Forum: faqs Subject: Re: Links to my movies

You have SAVED me!! thanks for all your help!! I have uploaded 4 movies if you'd like to check them out:
1. Max Nails
2. Darker Than You Think
3. Neurosis
4. Lactos Intolerant

THANKS AGAIN FOR THE SPEEDY REPLY!!

Terms of Use (10 Mar 2001)